Höstbuffé
- Rosmarinsstekt fläskfilé med syltad kantarell
- Five Spice-kryddad Kycklingfilé
- Rostad kulpotatis med svartkål och grana padano.
- Rotfruktsallad med rödlök och vinegrett.
- Rostad palsternacksallad med russin och pumpafrön.
- Grönbladsallad.
- Västerbottensnitt med crèmefraiche med picklad rödlök
- Bröd och smör.
- Catering 220kr/person
- Servering på J3 köket 270kr/person
Lokal buffé
- Varmrökt lax från Sjöarp
- Viltkorv från Sjöarp
- bakad kycklingfilé från Adelövs Gård
- Krämig Potatisgratäng smaksatt med prästost
- Rotfruktsallad med vinegrett och rödlök.
- Grönbladsallad
- Svart vitlökskräm
- Bröd och smör
- Catering 245kr/person
- Servering på J3 köket 295 kr/person
Vegetarisk buffé
- Rödbetshummus
- Rostade morötter med apelsin och ingefära.
- Helrostad rotselleri med hasselnötsmör.
- Paj på skördens svamp.
- Rostad kålsallad med soja och sesam vinegrett.
- Rostad kulpotatis med svartkål och grana padano.
- Grönbladsallad
- Bröd och smör.
- Catering 239kr/person
- Servering på J3 köket 289kr/person
Mindre buffé
- Krämig potatisgratäng med smak av tryffel.
- Rostbiff
- BBQ-marinerad kycklingfilé
- Västerbottenspaj
- Grönbladsallad
- Svart vitlökskräm
- Bröd och smör.
- Catering 195kr/person
- Servering på J3 köket 245 kr/person