Höstbuffé

  • Rosmarinsstekt fläskfilé med syltad kantarell
  • Five Spice-kryddad Kycklingfilé
  • Rostad kulpotatis med svartkål och grana padano.
  • Rotfruktsallad med rödlök och vinegrett.
  • Rostad palsternacksallad med russin och pumpafrön.
  • Grönbladsallad.
  • Västerbottensnitt med crèmefraiche med picklad rödlök
  • Bröd och smör.
  • Catering 220kr/person
  • Servering på J3 köket 270kr/person

 

 

Lokal buffé

  • Varmrökt lax från Sjöarp
  • Viltkorv från Sjöarp
  • bakad kycklingfilé från Adelövs Gård
  • Krämig Potatisgratäng smaksatt med prästost
  • Rotfruktsallad med vinegrett och rödlök.
  • Grönbladsallad
  • Svart vitlökskräm
  • Bröd och smör

 

  • Catering 245kr/person
  • Servering på J3 köket 295 kr/person

Vegetarisk buffé

  • Rödbetshummus
  • Rostade morötter med apelsin och ingefära.
  • Helrostad rotselleri med hasselnötsmör.
  • Paj på skördens svamp.
  • Rostad kålsallad med soja och sesam vinegrett.
  • Rostad kulpotatis med svartkål och grana padano.
  • Grönbladsallad
  • Bröd och smör.

 

  • Catering 239kr/person
  • Servering på J3 köket 289kr/person

Mindre buffé

  • Krämig potatisgratäng med smak av tryffel.
  • Rostbiff
  • BBQ-marinerad kycklingfilé
  • Västerbottenspaj
  • Grönbladsallad
  • Svart vitlökskräm
  • Bröd och smör.

 

  • Catering 195kr/person
  • Servering på J3 köket 245 kr/person