Meny förslag, bröllop och större sällskap.

 

Bufféalternativ

 

Vår och sommarbuffé

Örtmarinerad kycklingfilé

Soja och sesammarinerad fläskfilé

Matjesilltårta med syrligt äpple och Picklad rödlök

2 ST sommarsillar

Vitlöksdoftande potatisgratäng

Potatissallad med dill, kapris, rödlök och purjolök

Melonsallad med citrus och mynta

Grönsallad med jordgubb, sparris och salladsost

Kex med 2 ST exotiska frukter

Husets bröd med brynt smör

 215: -/person.

 

 

 

 

Lokal buffé

 

Varmrökt lax från Sjöarp

Örtkryddad kycklingfilé från Boarps Gård Adelöv

Kryddig Chorizo från Hugos chark

Rotrfuktsallad med vinegrett och rödlök alternativt potatisgratäng med muskot

Bladsallad med

Rökt aioli

Husets bröd med brynt smör

225.-/person

 

Vid önskan utav en dessert efter buffén tillkommer en kostnad på 65 kr/person

 

 

Trerätters middag tallriksservering

 

– Skagenröra med rustika brödkrutonger, syltad pärllök citrusmarinerad gurka.

– Nattbakad ryggbiff med ramslökskryddad potatiskaka alternativt vitlöksdoftande potatisgratäng, smörfrästa primörer och rödvinssås

– Husets ostkaka med bärkompott, grädde och rostad mandelkross.

 

– Varmrökt lax från Sjöarp med dill majonnäs, syltad pärllök, fänkålscrudité med dill och brödsmulor

– Smörstekt pärlhöna med potatispuré smaksatt med tryffel.  Fräst sparris och romanesco serveras med dragonsås.

– Chokladkaka med salt karamell kräm, kolasås, rostade hasselnötter och syltade rabarber.

 

Trerätters 325 kr/person.  Tvårätters 275 kr/person.

 

Utkörning 10 kr/ kilometern

Personal på plats 350 kr/ timmen

 

Vid uthyrning utav porslin 15kr/ kuvert.

Tallrik, glas, bestick och kaffekopp.

 

Om ni har andra tankar och önskemål, skräddarsyr vi gärna något alldeles eget till just er!

 

Ser framemot att höra ifrån er, 0380-41114 eller info@j3koket.se