Meny förslag, bröllop och större sällskap.

 

Vinter och vårbuffé

Soja och sesam marinerad fläskfilé

Kex med 2 st delikatess ostar, 2 st kallskuret kött från Hugos chark

Rostad palsternacksallad med vinegrett, russin och svartkål

Grönkålsallad med rödkål, citrus och rostade solrosfrön

Rotfruksgratäng alt. potatisgratäng

Ljummen potatissallad med svartkål och brysselkål

svamppaj

Gubbröra

Husets bröd med brynt smör

Catering 195:-/person.

Servering på J3-Köket 215:-/person.

 

Vår och sommarbuffé

Örtmarinerad kycklingfilé

Soja och sesammarinerad fläskfilé

Matjesilltårta med syrligt äpple och Picklad rödlök

2 ST sommarsillar

Vitlöksdoftande potatisgratäng

Potatissallad med dill, kapris, rödlök och purjolök

Melonsallad med citrus och mynta

Grönsallad med jordgubb, sparris och salladsost

Kex med 2 ST exotiska frukter

Husets bröd med brynt smör

 

Catering 195 kr/person

Servering på J3 köket 215kr/person.

 

 

 

 

Lokal buffé

 

Varmrökt lax från Sjöarp

Örtkryddad kycklingfilé från Boarps Gård Adelöv

Kryddig Chorizo från Hugos chark

Rotrfuktsallad med vinegrett och rödlök alternativt potatisgratäng med muskot

Bladsallad med

Rökt aioli

Husets bröd med brynt smör

catering 210 kr/person

Servering på J3 Köket 225 kr/person

 

Vid önskan utav en dessert efter buffén tillkommer en kostnad på 65 kr/person

 

 

Trerätters middag tallriksservering

Alternativ 1. Januari- April 

– Skagenröra med rustika brödkrutonger, syltad pärllök citrusmarinerad gurka.

-Nattbakad ryggbiff med smörstekt svart, grön och brysselkål, långpepparsås. Serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng.

-Husets ostkaka med bärkompott, grädde och rostad mandelkross

Alternativ 2. Januari- April

-Rödbetsråraka med Chevré kroketter, rödlök, gräslök.

-helstekt hjort, smörslungade betor, rödvinssås smaksatt med enbär, sötade tranbär serveras med hasselbackade jordärtskockor.

-Vitchokladsoppa med havtornsobert, sockerkakskrisp, brynt vitchoklad.

Alternativ 1. Vår och sommar.

– Skagenröra med rustika brödkrutonger, syltad pärllök citrusmarinerad gurka.

– Nattbakad ryggbiff med ramslökskryddad potatiskaka alternativt vitlöksdoftande potatisgratäng, smörfrästa primörer och rödvinssås

– Husets ostkaka med bärkompott, grädde och rostad mandelkross.

Alternativ 2. Vår och sommar.

– Varmrökt lax från Sjöarp med dill majonnäs, syltad pärllök, fänkålscrudité med dill och brödsmulor

– Smörstekt pärlhöna med potatispuré smaksatt med tryffel.  Fräst sparris och romanesco serveras med dragonsås.

– Chokladkaka med salt karamell kräm, kolasås, rostade hasselnötter och syltade rabarber.

 

Catering: Trerätters 325 kr/person.  Tvårätters 275 kr/person.

Servering på J3 Köket: Trerätters 425kr/person.  Tvårätters 325 kr/person

 

Utkörning 10 kr/ kilometern

Personal på plats 350 kr/ timmen

 

Vid uthyrning utav porslin 15kr/ kuvert.

Tallrik, glas, bestick och kaffekopp.

 

Om ni har andra tankar och önskemål, skräddarsyr vi gärna något alldeles eget till just er!

 

Ser framemot att höra ifrån er, 0380-41114 eller info@j3koket.se